Cine sunt

67167_1534855374669_2550718_n[descriere pagina 2021]

Buna,

Eu sunt Lacramioara Ioana Brecea. Sunt Marketeer, actor, autor al unei carti de Public Speaking, al unui audiobook si fondatorul cursului de Public Speaking folosind metode de actorie, Master of Crowds.

Pentru ca am deschis acest blog acum foarte mult timp pentru a-mi promova spectacolele de teatru, de-a lungul dezvoltarii mele, pagina aceasta a fost updatata. In sensul ca a fost sters ce era scris anterior si modificat cu noua descriere.

De aceasta data nu vreau sa mai fac acest lucru ci vreau sa ramana aici descrierile anterioare. Sunt importante pentru mine pentru ca sunt etapele mele de dezvoltare si imi sunt dragi.

Asa ca, in anul 2021, iata cum suna descrierea mea.

Sunt Lacramioara Ioana Brecea, un om care stie cel mai bine sa potriveasca cuvintele si sa le alature pentru a-si atinge obiectivele. Pentru ca stiu sa discut cu portarii, doamnele de la curatenie, directori, profesori si filozofi deopotriva, si experienta mea de viata si profesionala sunt diverse. Asa se face ca de-a lungul timpului, am lucrat in agentii de digital, radio si acum in corporatie. Ca actrita, am jucat pe scena teatrelor de Comedie, Nottara, Excelsior, Masca, Tony Bulandra din Targoviste, in Piatra Neamt, dar si pe scena underground din Bucuresti.

Asa ca am ajuns la punctul in care atat experienta corporate cat si cea de actrita sunt imbinate perfect intr-un concept nou pentru noi, inca. Si anume: Public Speaking folosind tehnici de actorie. Cu alte cuvinte, cei care au emotii blocante atunci cand se exprima, ori cei care in loc sa ceara o marire de salariu sfarsesc in a se ruga de seful lor pentru a-si pastra jobul ori avocatii sau cei din agentiile de publicitate, ei sunt cei la care am identificat aceasta nevoie ca fiind stringenta. Acum, in primii ani de Master of Crowds, cand vad ca am avut clienti din domeniul serviciilor finainciare, sales, marketingului sau chiar sportivi, imi dau seama ca brandul creste si se dezvolta organic si sanatos, mergand pe directia lui si asezandu-se acolo unde ii este natural sa o faca. Lucru care ma umple de fericire.

Asa ca daca vreti sa stiti mai multe despre mine, audiobookul „Fara emotii blocante. Fara greseli” este aici.

Cartea „Practical Exercises and Routine for perfect speeches: Master of Crowds” este aici.

Iar cursul Master of Crowds este aici.

Pentru orice fel de amendament sau intrebare, pentru ca imi place sa vorbim, sunt aici.

[descrierea anterioara a paginii]

Eu sunt Lacramioara Brecea.

Am deschis blogul in 2008 din pura curiozitate. Inca nu sunt pe deplin satisfacuta pentru ca acest blog poate mai mult de atat.

Imi place Comunicarea, sub toate formele ei. Tocmai de aceea am si practicat-o si inca o mai fac in multe forme ale ei.

Mai sunt si actrita pana’n maduva oaselor, artist in viata de zi cu zi, visator profesionist.

Ma indragostesc ingrijorator de repede de oameni si la fel de ingrijorator, dar de greu de aceasta data, renunt. La orice. O idee, un plan, oameni, tabieturi.

Unii au numit-o perseverenta, altii tenacitate, eu ii spun distrugere treptata a materiei cenusii.

Cred in povesti absolute, in teluri mari si lucruri la fel de mari.

Cred ca e mai usor sa scazi decat sa aduni, asa ca gandim de la macro la micro, dar simtim intotdeauna de la micro la macro.

O iau personal cand cineva citeste ce scriu, ma inclin si multumesc.

Inclusiv tie, celui care citesti acum.

Multumesc!

Ce fac zi de zi, aici

Proiectele avute pana acum, aici

Din cand in cand mai scriu aici

D-ale muncii numai de bine, pe aici

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Tiberiu spune:

    Si nu doar prietenii au habar unde bati, dar sa stii ca este situatia este valabila in aproape fiecare meserie. Noi sa fim sanatosi. Succes.

  2. cipriciuciu spune:

    nu-ti sunt prieten, cel putin nu deocamdata, si poate asa se explica faptul ca nu suntem de-acord cu privire la replica ta „daca ii doresc cuiva sa se faca actor este ca si cum l-as blestema aproape…si prietenii chiar stiu de ce!” … chiar asa sa fie? 🙂
    pana una alta,
    numai bine iti doresc!

  3. Buna Ciprian,

    Multumesc mult pentru mesaj. Da, chiar asa e, doar ca e de bine, de foarte bine, nu de rau. Succes si tie, Lacramioara

Lasă un comentariu