2017 a ales noi provocari

Cei mai mulți dintre cei care citesc aceste randuri au primit cel puțin o singură dată un mail cu subiectul „Îi uram bun venit lui […] in cadrul echipei”.

„Y preia responsabilitatile de la X, care a decis să dea curs unei noi provocări profesionale. De-a lungul colaborării, X a avut un rol esențial în coordonarea unor proiecte majore ce au contribuit la cultivarea unui climat bazat pe încurajarea performanței, dar și atragerea și menținerea talentelor.

În plus, X a dezvoltat strategia politicilor organizaționale și a detinut roluri cheie in diferite procese majore care au condus la o transformare durabila”

Cand m-am decis sa imi fac retrospectiva lui 2017, monologul meu interior a fost exclusiv unul intr-un limbaj de lemn. Are si el beneficiile lui. Parca nu iti sare inima din piept cand spui ca faci fata provocarilor in loc de am niste probleme si incerc sa le rezolv. Te scapa de adevarul brut, fara crema de riduri pe fata. E un beneficiu, categoric. Asa ca… 2017 a fost pentru mine un an surprinzator. Tocmai de aceea, in semn de respect profund, ii voi face o iesire en fanfare, formal si oficial.

 

Comunicat de presa

 

Ilfov, 30 decembrie 2017

Anul 2017 s-a incheiat oficial pentru mine. In neasemuita-i înțelepciune, 2017 a ales să dea curs unei noi provocări, aceea de a rămâne acolo unde ii este locul: in trecut. De-a lungul desfășurării sale, 2017 a avut un rol esențial în coordonarea unor proiecte majore pentru mine, atât personale cât și profesionale. Să le numin, de ce nu, chiar transversale, ca să respectăm adevărul istoric.

2017 a contribuit la cultivarea unui climat in tușă groasă, bazat pe încurajarea formării limitelor răbdării precum si atragerea si mentinerea principiilor si moralei din dotare.

În plus, 2017 a dezvoltat strategia politicilor furiei si a deținut roluri cheie in diferite procese majore care au condus la o transformare ireversibilă, asigurandu-se astfel că va fi de neuitat.

Ai fost intens, surprinzator, urât, foarte urât și extrem de complicat. Ai fost si frumos si iubitor si liniștitor. Tocmai de aceea, iti doresc sa fii irepetabil.

2018, nu sunt țiganca, dar ai niste datorii de la anteriorii. Te invit sa ti le plătești si sa te asiguri ca nici un obraz întors nu va rămâne nemangaiat. In egala masura, te provoc sa imi adaugi mai multe riduri in zona ochilor si cât mai puține, spre deloc, pe frunte.

Un 2018 cu iubire, curaj si mult noroc. Sa fim sanatosi. Noi si toti ai nostri.

La multi ani

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s