Recalculez

Ma obsedeaza de ceva vreme faptul ca uneori iti doresti prea mult un lucru. Sunt in perioada in care caut explicatii pentru a gasi noi solutii. Ma amuz de fiecare data cand vechile mele planuri esueaza, rand pe rand si, parca in fiecare zi, ruptura devine din ce in ce mai mare.

Poate ca intr-adevar mi-am dorit prea mult si am pornit pe un drum prea incalcit si prea inchis. Poate ca intr-adevar ruta asta are mai multe usi inchise decat ma asteptam eu sa pot deschide. Nu stiu. Ceea ce simt cu siguranta este ca trebuie sa recalculez. Un GPS, atunci cand mergi pe o alta ruta decat cea propusa de el iti striga neincetat „recalculez, recalculez, recalculez”.

Este interesant ca intotdeauna iti recalculeaza din punctul in care te afli, incercand sa te aduca in punctul pe care i l-ai stabilit drept destinatie. Daca destinatia este gresita? Daca harta nu este buna si ceea ce cred eu ca este drum intins este de fapt un drum dezafectat? Habar nu am. Ceea ce stiu sigur este ca trebuie sa recalculez, sau sa imi gasesc o alta destinatie… poate ca este mai sanatos!

Reclame

Un gând despre „Recalculez

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s