Despre bun simt

Pentru mine, oamenii care nu simt nici cea mai mica piedica in a actiona contrar libertatii si principiilor celuilalt sunt niste personaje.

Nu imi pot imagina pur si simplu ce poate fi in mintea unui om care nu are nici un fel de ratiune. Vreau sa cred ca motivatia sta la baza oricarei decizii si ca ea exista de fiecare data, altfel ne-am duce fara un scop precis, spre nicaieri.

Vorbeam de bun simt… rar monser! Si pentru ca este atat de rar, mai este si confundat. Tacerea poate oferi multe solutii, poate insemna orice. Dar sa confunzi tacerea cu libertatea de manipulare cred ca este un act de imbecilitate.

Chapeau bas pentru toti oamenii care isi inchipuie ca sunt Zei, ca pot decide pentru toti si pot calca peste suflete. Trebuie sa fii gol si la minte si la suflet pentru ca nimic sa nu te opreasca in a fi lipsit de orice ratiune.

Jos palaria pentru cei care au ajuns la o varsta si au acumulat numai „cioace”. Trebuie sa fie greu sa te feresti de toate bune si sa iei numai ce vrei tu, condus de genialitatea personala.

Bunul simt? Dupa placul fiecaruia, dupa invatatura si ratiunea cu care conducem, suntem condusi si raspundem tuturor… lume multa si vorba aceea… toata culta!

P.S. Simplu, frumos, omenesc… stii sa iubesti, sa fii generos, sa visezi?

La multi ani Elenelor si Constantinilor!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s