Concurs de scenarii

Am doi colegi foarte talentati, Alex Ranta si Dragos Cristea, pe care mi-as dori sa ii tentez cumva sa isi trimita scenariile pe ici pe colo. In speranta ca vor citi si alti oameni interesati, talentati si dornici sa realizeze ceva, iata:

scris

Lume, lume, concurs de scenarii.

„Asociatia Culturala Control N organizeaza, in perioada 15 aprilie – 31 iulie 2009, etapa nationala a Concursului de Scenarii NISI MASA.

Concursul se adreseaza tinerilor scenaristi, profesionisti si amatori, cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani. Inscrierea la concurs se face trimitand un scenariu de scurtmetraj, puternic legat de tema din acest an: “Tabu”.

Scenariile trebuie scrise conform ghidului postat pe site-ul http://www.nisimasa-scriptcontest.eu si trimise prin posta, pana pe 31 iulie (data postei) catre: Asociatia Culturala Control N, OP15-CP10, Bucuresti, 053120.

Scenariile vor fi tiparite si capsate, continand pe prima pagina titlul scenariului, numele si datele de contact ale autorului. Un exemplar electronic, in format RTF (rich text format) va fi trimis de asemenea prin e-mail, la adresa scriptcontest@controln.ro.

Aplicatiile vor fi insotite de un formular de inscriere, disponibil pe site-ul http://www.nisimasa-scriptcontest.eu.

Autorii pot adauga si un document de maximum o pagina, in care sa mentioneze motivele pentru care s-au decis sa participe la concurs si felul in care scenariul lor se leaga de tema concursului, “Tabu”.

Mai multe detalii despre inscrierea la concurs, conditii de participare si ghidul de baza pentru scrierea scenariilor se gasesc pe site-ul http://www.nisimasa-scriptcontest.eu sau pot fi obtinute scriind la info@controln.ro.”

Sursa: Mihai Fulger

Succes tuturor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s