Elena Gheorghe ne va reprezenta la Moscova

Cred ca este cea mai buna alegere. Am incredere in piesa si, cel mai important, cred foarte mult in Elena Gheorghe, o tipa talentata si frumoasa.

Arata bine, se misca bine si are o voce excelenta. Piesa este si ea potrivita pentru Eurovision si cred ca de aceasta data vom egala succesul Luminitei Anghel cu Sistem.

elena

Vreau in mod deosibit sa imi exprim bucuria sincera pentru acest Laurentiu Duta, o voce tacuta, discreta si profesionista.

Chiar cred ca aceasta este cea mai sigura cale catre o cariera si profesionalism. Aceasta este calea si Laurentiu Duta a respectat-o intocmai.

Este un om de muzica ce a fost constant intotdeauna. Niciodata nu s-a intins dincolo de cat si-a asezat si a stiut sa evolueze – cel mai important lucru.

laurentiu

Cred ca merita o atentie deosebita si nu putea fi alt castigator al selectiei nationale.

Cat despre Elena Gheorghe, este o voce excelenta, lucrata, profesionista si cred in ea. Am si avem siguranta ca trimitem acolo pe cineva care nu falseaza, nu se sufoca, stie sa isi dozeze aerul si vocea pentru toata piesa.

Ma bucur ca a luat si recunosc… chiar daca suna aiurea… am pariat pe ea! (si pe ea, e drept).

P.S. Cred ca TVR-ul a dat dovada de fair play si si-a platit o datorie morala fata de Biondo – niste voci senzationale… extraordinare, care trebuiau sa castige anul trecut. Dar nu sunt romani… si cred ca invitatia TVR a fost de fapt o plata morala a ceea ce s-a intamplat anul trecut.

Prezentatorii…EXCELENTI. Glumele au fost bune, chiar daca textele au fost semnate de Dan Teodorescu. Mi-au placut sincer baietii si m-au facut sa rad.

Show-ul…foarte bun. Pentru a nu stiu cata oara imi mentin parerea… Profesionisti ca la TVR nu exista in nici o alta televiziune din Romania. Oameni care respecta alfabetul meseriei, invatat pe bancile scolii…si nu a vietii… Sunt oameni care nu fac rabat de la calitate.

Orice poti reprosa TVR, mai putin acest lucru. Acolo inveti, acolo se invata si cred ca un om format la TVR este cu cel putin 10 clase peste orice Protevist, Antenist sau altceva. Bravo lor!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s