Petitie online pentru salvarea MTR-ului

Muzeul Tarnului Roman este o institutie care a crescut cat Antipa in zece ani, cu un Club al Taranului care a devenit de multa vreme un reper pentru bunul gust, cu expozitiile extraordinare si, asa cum spune PR-ul de acolo, cu „fasolica” traditionala pe care oricine o poate gusta.

www.cimec.ro

Grele momente pentru MTR… si asta pentru ca toate aceste lucruri pozitive, din punctul meu de vedere, al vizitatorului, sunt amenintate cu desfiintarea din cauza unor „nereguli sesizate in urma controalelor fiscale demarate”.

Nu stiu, nu ma intereseaza. Eu, ca simplu vizitator, stiu ca nu vreau sa se atinga nimeni de acest Muzeu care este extrem de bine promovat, are manifestari valoroase si chiar reprezinta un reper al culturii romanesti.

Exista o petitie online pentru salvarea MTR-ului, aici

http://www.petitiononline.com/MTR2008/petition.html
P.S. Al doilea Muzeu pe care l-am vizitat in Bucuresti a fost MTR-ul. Nu mi-am putut lua gandul de la el si toate celelalte au stat in umbra lui. Parca tot poporul nostru este acolo, cu intelepciunea noastra, truda, necazurile si cinstea unor oameni datorita carora suntem noi aici. Splendid Muzeu!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s